Voorwaarden
Landelijke gedragsdeskundigendag 2019

Deelnamekosten
Deelname kost € 75,- per persoon (inclusief koffie/thee, lunch en een drankje). Deelnemers die deelnemen vanuit een organisatie die donateur is kunnen gratis deelnemen. Landelijk Platform EMG is niet BTW plichtig.

Betalingsvoorwaarden
Betaling geschiedt per factuur. Wij verzoeken je vriendelijk er zorg voor te dragen dat, na inschrijving, de deelnamekosten binnen 2 weken en uiterlijk de dag voorafgaand aan het symposium zijn bijgeschreven op rekening o.v.v. je naam en de naam van het symposium.

Let op! Je deelname is definitief nadat de deelnamekosten zijn bijgeschreven op de bovengenoemde rekening.

Annuleringsvoorwaarden
Kun je zelf niet aanwezig zijn, dan mag je iemand anders laten deelnemen in jouw plaats, mits dit per e-mail (events@platformemg.nl) aan ons is doorgegeven. Annuleren kan tot vier weken voorafgaand aan het congres (tot en met 25 oktober 2019) kosteloos. Daarna betaal je € 15,- administratiekosten.

Annuleren binnen twee weken voorafgaand aan het symposium (na 8 november 2019 ) betekent dat je de volledige deelnamekosten betaalt, ongeacht de reden van annulering. Indien je niet aanwezig bent op het symposium zonder afmelding dien je ook de volledige deelnamekosten alsnog te voldoen per overschrijving.

Annuleren kan alleen per e-mail (events@platformemg.nl). Je ontvangt een bevestiging van de annulering.

Bij registratie ga je akkoord met de deelnamekosten en voorwaarden.